9 Mayıs 2012 Çarşamba

Peynirli krep


Ben kahvaltıda ne yiceeem? krizi tuttu gene İpek Hanım'ın bu sabah. Yok ben aşamadım bunu, olmuyor. Başaran tüm anneleri yürekten kutluyorum ama ben yapamıyorum. Adamakıllı kahvaltı yaptıramıyorum. İştahsız bir çocuk değil ama çok yemek seçiyor. Gerçi babası da öyle. Hep birşeylerin içinde yediriyorum yedirmek istediklerimi. Bu sabah da 1 yumurtayla yaptığım peynirli krebimiz böyleydi. İçinde 1 yumurta, 2-3 kaşık un, 1 su bardağından az süt, peynir ve tuz vardı. Zeytinyağı damlattığım tavada önce bir yüzünü, sonra çevirip ters yüzünü çevirdim. Ham hum yedi.  Afiyet oldu, ben de rahatladım. :D

8 yorum:

  1. krep sever kızım için deneyeceğim..ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. nefıs gorunuyor kahvaltıda mıs gıbı kokan yumusacık kreplere kımse hayır demez ellerıne sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyemez evet. İpek de diyemedi. Sevgilerimle, teşekkürler.

      Sil
  3. zaten krepin icinde de butun vitaminler var.afiyet olmus ipege,kuvvet olsun,saglik olsun,guc olsun insallah,ellerine saglik sevgiyle.

    YanıtlaSil
  4. Fethiyecim. İpekim sana çekmemiş desene. Benimki de iyi ki bana çekmiş. Tadını bilmediği ne olursa olsun mutlaka deniyor. severse yiyor sevemzse yemiyor.
    Krepi denizde çok sever. bende sıklıkla yaparım. İpekiminin yemek seçmemesi için bence karıştırmak yerine tek tek lezzetlerini denetmelisin. Ve her seferinde ona faydalarını anlatmalısın. Biz başaklar güzelliğimize ve sağlığımıza düşkünüzdür. Cildin parlar saçaların uzar,hiç sivilcen çıkmaz ;) gibi can alıcı kelimler yeterli olabilir bazen ;)))Öğretmeniimmm öperim Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzellik takıntısından vurmayı hiç düşünmemiştiiim :) Hilalcim vakit kısıtlı olduğundan adamakıllı kahvaltı yapmıyor. Kayısı yumurta seviyor mesela. Ama sadece onu yiyor. Arada ekmek, peynir yediremiyorum, süt içiremiyorum. 1 yumurtayla kahvaltı yani! Ben şu güzellik mevzuuna bi dalış yapayım, sağolasın tavsiye muhteşeem :)

      Sil

Bloğu olmayan arkadaşlar, ''anonim'' seçip önce isimlerini yazıp, yorum bırakabilirler. Şimdiden teşekkürler...