3 Haziran 2012 Pazar

Birileri büyüyor...

Zaman dursun istedim ben bugün... Şurama, boğazıma bir şey düğümlendi kaldı. Ne desem boş, ağlasam bağırsam, ellerimle tutsam!

Dün gibi daha kollarımdaki ilk şaşkınlığın. Şaşkınlığım... Sen öyle akıllı uslu durdun ki bugün canım yavrum. Ben arkadaşlarınla ilgilenirken gıkını bile çıkarmadın. Çok mutluydun özellikle pisipisilerin için! :)
Zaman film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden... En koşturmacalı hallerimiz. Senin beni zorladığın, her hasta olduğunda, kendi  kendime bir dahakine daha sakin olacağım diye söz verişim...

Çocukluğunun en doğal hakkını isteyişin, aslında senin olanı annenin ZAMANINI isteyişin...

Senin varlığın, benim varlığımın ispatı canım yavrum. Gözlerindeki o ışık benim yaşama sevincim. Senin sağlığın benim en büyük şükrüm.

Sen büyüdün bugün ilk kez sahneye çıktın. Çok başarılıydın. Yüreğim kelebek gibi çırpındı içimde. Anneler yavrularını çok çok severler İpek saçlı Eylül kızım. Benim canımın parçası. İyiki varsın, iyiki meyvemizsin bizim.

                                                               Çok yorucu bir gündü...
                                                                   İşte pisipisilerim :)

7 yorum:

  1. evet hayatim hem buyuyorlar hem de butuyorlar bizi,ne kadar guzel olmus ne kadar yakismis bindallilar ona,herhalde forklor kiyafetiydi.Allah bize evlatlarimizin acisini gostermesin,ayirmasin onlardan.sevglerle hayatim.

    YanıtlaSil
  2. Canım merhaba ben geldim.Gecikmeli olsa da geldim nihayet ne zamandır aklımdasın ha bugün ha yarın derken kısmet bugüneymiş.Kars'tan yatılı misafirim vardı ondan da bayağı bir yoğundum. Maşallah Allah bağışlasın pek tatlı pek güzel kuzucum.Canım sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Yeni doğdukları zaman ''çok küçük bir büyüse''deniliyor. sonra da ''ne zaman büyüdü!'' deniliyor.

    Maşallah!

    YanıtlaSil
  4. gıcıksın yaa, gözlerim doldu okurken:(( Allah eksikliklerini göstermesin evlatlarımızın..:) Bu arada reklam istiyorum senden mesela bloğunun reklamını yapabilirim heheh:))şaka şaka bu reklam işini başka bir blog arkadaşım önerdi bana, reklam alacağımdan değil ya işte öyle duruyor kenarda belki talibim çıkar belli mi olur kıss:)))

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir duygu,Anne olmak çok güzel, sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  6. ay ya kıyamam ben kesın aglardım nasıl gecıyor degıl mı zaman ..benım kuzumda buyuyor ama zaman hızla gecıyor buyumuyor gıbı:(

    YanıtlaSil

Bloğu olmayan arkadaşlar, ''anonim'' seçip önce isimlerini yazıp, yorum bırakabilirler. Şimdiden teşekkürler...