tag:blogger.com,1999:blog-5992914502341425393.post5153723065114745101..comments2023-10-09T04:26:17.874-07:00Comments on İpeğinminikelleri: Kuru köfte (satır kıymasıyla)Bayanguşhttp://www.blogger.com/profile/04889647954619054878noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5992914502341425393.post-34274137349885734682012-09-16T13:34:19.637-07:002012-09-16T13:34:19.637-07:00hayatim ellerine saglik olsun;demet arkadasia gali...hayatim ellerine saglik olsun;demet arkadasia galiba da hemserimdir kendileri;sonuna kadar katiliyorum.gercekten et ve ekmegimiz tadini baska yapiyor yediklerimizin.bak yine basladi hasretlik,olmazki,yapilmazki canim yaaaaa;););)sevgiyle kal...u.aydinhttps://www.blogger.com/profile/04175995017959676080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5992914502341425393.post-19283802552314919662012-09-16T13:22:27.855-07:002012-09-16T13:22:27.855-07:00Demet
Bu arada Zehra Teyzeminde ellerine sağlık.He...Demet<br />Bu arada Zehra Teyzeminde ellerine sağlık.Her yemeğini iştahla ve severek yediğimden köftelerinin kokusu resme bakar bakmaz geldi burnuma.Ah bir de kızarttığı hamsiler ve yanındaki bol yeşillikler... özledim...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5992914502341425393.post-50169896209050998372012-09-16T13:20:11.562-07:002012-09-16T13:20:11.562-07:00Demet
Köfte konusunda bende bişeyler ekleyeyim kuz...Demet<br />Köfte konusunda bende bişeyler ekleyeyim kuzum <br />-Bizim köftemizin (giresun yöresi) bir püf noktası da ekmeğinden geliyor.Giresun'da ekmekler daha tok ve ufalanması daha kolay olduğundan köfteye daha da bi lezzet katıyor.Tabii bizim oraların etini de hiçbir yerin eti tutmuyo o da artı bi özellik... :) Anonymousnoreply@blogger.com