tag:blogger.com,1999:blog-5992914502341425393.post1284798855037019363..comments2023-10-09T04:26:17.874-07:00Comments on İpeğinminikelleri: Kıymalı-çıtır-kat kat poğaçaBayanguşhttp://www.blogger.com/profile/04889647954619054878noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5992914502341425393.post-6691971072329151812013-06-07T10:11:50.218-07:002013-06-07T10:11:50.218-07:00Merhabalar,
En iyi yemek sitelerini toparladığım b...Merhabalar,<br />En iyi yemek sitelerini toparladığım bir yemek sitesi kütüphanesi oluşturdum:)<br />Listemde siz de varsınız, bilgilendirmek istedim.<br />Çalışmalarınızda başarılar...<br />Ziyaret etmek isterseniz:<br /> <a href="http://eniyiyemeksiteleri.blogspot.com/" rel="nofollow">En İyi Yemek Siteleri</a><br /> <br />En İyi Yemek Sitelerihttps://www.blogger.com/profile/06666221228819400722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5992914502341425393.post-59258081747683958742013-04-15T08:43:44.668-07:002013-04-15T08:43:44.668-07:00Çok teşekkürler. Çok teşekkürler. Bayanguşhttps://www.blogger.com/profile/04889647954619054878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5992914502341425393.post-26439389247315422842013-04-15T06:26:38.839-07:002013-04-15T06:26:38.839-07:00Nezih
Yapım tekniği "nemse böreği" gibi ...Nezih<br />Yapım tekniği "nemse böreği" gibi bir poğaça. Sıvı yağ ile de yapılabilir ancak hamuru biraz daha sert tutun ve 3 mm kalınlığa kadar inceltin. Her hamur katına katı yağ yerine sıvı yağı güzelce ve bolca sürün. Bu işlem hamur katmanlarının birbirine yapışmasını önler. Sonraki işlemler burada anlattığınız gibi devam eder. Yani kat kat konulmuş hamurları yeniden açınız ve inceltiniz. Katı yağ ile piştiğinde olduğu gibi mükemmel olmasa da bir poğaça tarifi için yeterli olabilecek kabarmayı elde edersiniz. Afiyetle.Anonymousnoreply@blogger.com